Friday, October 15, 2010

I'm married and I'm happy.

Hi guys! Check this out! www.jangguttouch.com/blog/2010/10/aqasha-baizura

Gambar kahwin by Janggut Touch. Waq and his team sangat dahsyat. Hehe

Till then. Kena layan suami. Haha! Bye bye!

update: nak gak tepek pics kat sini. :p












7 comments:

ArmaniWhite said...

tahniah jura... enjoy the journey.. =)

miss chekleen said...

wah so sweet!!!
tahniah jura...
congrates a lot from me...
=)))

Baizura S. said...

thanks armani!

thanks chekleen!

Lady in White said...

tahniah sis baizura.saye fan no,1 aqasha.. haha

sis sgt shantekk!
=) semoga pjg jodoh ke akhir hayat..happy je slalu, dikurniakan zuriat yg sgt comel, pandai & soleh/solehah.., dimurahkan rezeki sentiasa, dan dilindungi Allah.. amin...

=)

Yati Suzari said...

Aku suka warna baju kau. Subtle way to say - "aku kawen hari ni so korang kena tengok aku je paham?"

aku suka gambar against the wall dgn ko menjengok tu, lawa. Aku rasa kau cantik la di hari perkahwinanmu, walaupun di hari-hari lain...ehem takpelah, malas cakap. Hahahahaha! Congrats bitch!

Baizura S. said...

thanks lady in white. alaa, so sekarang saya jadi peminat dia no 2 je la? T__T haha

to be frank yati, aku tak nak sebenarnya warna kuning ni. aku nak warna putih. tapi sebab tunang hari tu dah buat warna putih, so aku redha je la dgn warna pilihan Romeo Kota iteww. but then, bila dah siap baju ni aku rasa lawa la pulak and menyerlah. haha. Thanks bitch. i know u adore me. please admit. hahahaha

neyra shazeyra said...

kuning itu unik